Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Our favourite show

Είμαστε πια στην τελική ευθεία για την παράσταση του αγαπημένου μας τσίρκου. Όλη η Ελλάδα έχει στολιστεί στα γαλανόλευκα, έχει λουστεί,φρεσκαριστεί και είναι έτοιμη για ένα και μοναδικό σόου. Η φετινή 28η Οκτωβρίου έχει την ιδιαιτερότητά της,γιατί μετά τα τόσα χρόνια παραστάσεων άρχισε  να αναγνωρίζεται και έχει πλέον χορηγούς (έτσι φημολογείται τουλάχιστον)

Χιλιάδες απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων(λέμε τώρα),των Μακεδονομάχων και του έπους του ‘40 θα μαζευτούν για να αναπολήσουν όλοι μαζί ένδοξες-ηρωικές στιγμές των προγόνων μας,αλλά και να κάνουν όνειρα για το μέλλον. Πολλοί θα δακρύσουν κιόλας από συγκίνηση! Βλέποντας την στρατιωτική παρέλαση,θα πάρουν πίσω την Πόλην,θα αναβιώσει μέσα στο άδειο τους κεφάλι η μεγάλη Ελλάς και γενικώς θα θυμηθούνε πως αυτή η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει και δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά.
Μαζί λοιπόν με τον θεατρώνη που θα βρίσκεται στην εξέδρα των επισήμων,θα φουσκώσουν συντροφικά και θα αναφωνήσουν όλοι μαζί ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!     Όσο για τα λαμόγια που σακάτεψαν και ρούφηξαν το μεδούλι της χώρας,θα τους τιμωρήσουμε παραδειγματικά, θα τους ρίξουμε στα Τάρταρα..-μια ερώτηση μόνο- Που είναι όλα αυτά τα λαμόγια;;;

Αυτά τα λαμόγια ζουν ακόμα ανάμεσά μας και το χειρότερο είναι πως ζουν μέσα μας..Γιατί μετά το τέλος της παράστασης,δε γαμιέται και η εθνική ομοψυχία και αλληλεγγύη..Εγώ να ‘μαι καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου